NYHETER  |  AKTIVITETER  |  ORGANISERT TRENING  |  HALLBOOKING  |  LAGSPILLSERIEN  |  OM KLUBBEN  |  HISTORIKK  |  PRISER/INFO Information in English 
 

 
Nyhetsarkiv
Innmelding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   LOGG INN
 
 

  Brukernavn

 

  

 

  Passord

 

  

 
 

  

 
 
 

  Ny bruker?

 
 

  Glemt passord?

 

NYHETER


Invitasjon til Team Play Tennis i Larvik, 15-16 juli 2017


Vi inviterer alle medlemmer og venner til "Team Play Tennis", en morsom og litt annerledes tenniskonkurranse hvor vi setter sammen lag og spiller sammen. Klikk "Les mer>>" for mer info.

Larvik og Stavern Tennis inviterer alle medlemmer og venner til "Team Play Tennis" neste helg, 15-16. juli. Siden dette er et arrangement der jeg må på forhånd sette sammen 4-personers lag, så må jeg ha *bindende påmelding innen slutten av onsdag 12. juli* til epost bjornlynne@gmail.com

Våre venner og gjester fra andre tennisklubber, samt våre "sommermedlemmer", er også invitert.

"Team Play Tennis" er et spilleformat som jeg har kommet opp med selv, dog er det delvis basert på formatet til "International Premier Tennis League" som arrangeres en gang i året for proffspillerne. Kort sagt så er det slik at to lag på 4 personer spiller mot hverandre. Det spilles både singles, doubles og mixed doubles, og de lagspillerne som ikke er på banen for øyeblikket kan heie og hjelpe sine lagkamerater på banen. En hel slik "lagkamp" tar cirka 3-4 timer. Det er noe mer detaljer å fortelle, men det forklarer jeg når dere kommer.

Vi har hatt dette arrangementet et par ganger tidligere og alle som var med syntes det var kjempegøy.

Vi tar sikte på å spille på tennisanlegget vårt i LARVIK ved Bøkeskogen. Er det for dårlig vær til å spille ute, så reiser vi til Stavern og spiller inne i hallen.
Avhengig av hvor mange lag jeg klarer å sette sammen av de påmeldte, kan det bli spill bare på lørdag, eller så kan det bli spill både lørdag og søndag, men hver person vil kun få spill ENTEN lørdag ELLER søndag. (Med mindre det blir så mange at vi lager en "finale" på søndag med de to hittil mestvinnende lagene - dette tar vi litt på sparket).

Hvor god/flink skal du være, for å kunne være med? Du må kunne spille såpass at du setter i gang poenget med serve og spiller ut poenget, potensielt mot en voksen person. Jeg setter opp spillerne på hvert lag rangert fra 1. til 4. plass på laget, og hvis du er på 4. plass på laget ditt, så skal du spille mot den som er på 4. plass på det andre laget. Osv.

Prisen for å være med er kr. 100,- til inntekt for klubben (ikke for meg personlig - jeg stiller frivillig). Betaling med kontant eller Vipps ved fremmøte.

Dersom noen medlemmer ønsker å donere en kake og kanskje komme og lage noen vafler til spillerne så setter jeg pris på det. Noe enkel servering skal vi nok få til.

Som sagt vil arrangementet gå enten bare lørdag, eller både lørdag og søndag, basert på hvor mange som blir med. Det blir en match-runde på formiddagen og en på ettermiddagen. Hvis du f.eks. kan KUN lørdag ettermiddag, så si ifra om det. Da forsøker jeg å ordne det slik at vi får deg med. **Hver spiller skal bare være med ca. 4 timer**.

Bindende påmelding innen slutten av onsdag 12. juli, til epost bjornlynne@gmail.com

Bjørn L. - 08.07.2017 21:16

<< Tilbake

Besøk vår side: