NYHETER  |  AKTIVITETER  |  ORGANISERT TRENING  |  HALLBOOKING  |  LAGSPILLSERIEN  |  OM KLUBBEN  |  HISTORIKK  |  PRISER/INFO Information in English 
 

 
Nyhetsarkiv
Innmelding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   LOGG INN
 
 

  Brukernavn

 

  

 

  Passord

 

  

 
 

  

 
 
 

  Ny bruker?

 
 

  Glemt passord?

 

NYHETER


Velkommen til Klubbmesterskap, 26-27. august


Klikk "Les mer>>" for alle detaljene og full invitasjon til årets Klubbmesterskap!

Larvik og Stavern Tennisklubb ønsker alle medlemmer velkommen til Klubbmesterskapet, 26-27. august.

Dette blir en sosial og morsom helg med mye spill for store og små. Man behøver absolutt ikke å være "best" for å delta i Klubbmesterskapet! Dette er for alle medlemmer.

Vi arrangerer turneringer i følgende klasser, etter modell fra tidligere år:

"Senior Singles": Dette er en singles klasse for alle menn, og for de aller beste damene som ønsker å spille sammen med herrer for å få litt tøffere konkurranse.

"Senior Doubles": Samme her. En "åpen" doubles-klasse hvor begge kjønn kan delta fritt.

"Dame Singles": Bare for damer.

"Mixed Doubles": Doubles spill hvor det må være én mann og én dame pr. lag.

"Junior Singles": For alle spillere under 16 år. Spill med oransje baller (litt mykere/langsommere enn "voksen"-baller).

Det blir spill utendørs på grusbaner dersom været holder til det. Eventuelt innendørs på teppe dersom det er dårlig vær. Husk å ha med rene innesko!

Deltakelse er GRATIS; dvs. inkludert i medlemskontingenten. Arrangementet organiseres av turneringsleder Bjørn Lynne med god hjelp fra klubbens Aktivitetskomite.

Det blir enkelt kiosksalg med litt toast, baguetter, pølser, brus, kaffe og kanskje en sjokolade for de som synes de fortjener det. ;-) Betaling i kiosken med Vipps.

Assisterende turneringsleder for denne turneringen er Helge Hansen, og vi ber om at spørsmål rettes til ham. Epost helge@woodtech.no. Mobil 40 40 65 27.

Påmelding gjøres enkelt å greit via denne linken:
ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=85878EB2-40CB-4D84-83DD-A4EDCCB08EB8

Du logger deg inn med din "Min idrett" bruker-ID, melder deg på turneringen og velger selv hvilke klasser du skal delta i.

Alle medlemmer i tennisklubben HAR en "Min idrett"-bruker. Selv om du ikke vet om det! Dersom du ikke finner ut av din "Min idrett"-bruker, så kan du gå til www.minidrett.no og det vil være en "Tapt brukernavn/passord" type funksjon der. Prøv den.

Får du ikke til å melde deg på online, så bare skriv epost til helge@woodtech.no med din påmelding, si ifra hvilke klasser du skal være med i, og så skal vi manuelt skrive deg inn i turneringen.

Da ønsker vi alle sammen VEL MØTT til årets Klubbmesterskap!


Bjørn L. - 10.08.2017 10:43

<< Tilbake

Besøk vår side: